Skal vi investere sammen?

Kom godt i gang

Kom godt i gang

Lokal Puljeinvest tilbyder flere forskellige puljer. Hver pulje er nøje sammensat af vores investeringseksperter. Og du skal derfor ikke selv bruge tid og besvær på at finde og overvåge aktier. Samtidig er din risiko spredt ud over mange hundrede værdipapirer.

Du kan følge med i, hvordan dine investeringer udvikler sig fra måned til måned under menupunktet ”Puljer”. Her kan du også se mere materiale om netop dine puljer, ligesom du også kan læse månedlige opdateringer om udviklingen på investeringsmarkederne fra vores eksperter.

Se afkast på puljer

Med Lokal Puljeinvest hos Nykredit investerer du enkelt og effektivt – og sammen med andre. Din investering bliver løbende plejet af professionelle specialister, som arbejder for, at du får så meget som muligt ud af din opsparing.


45+ milliarder under forvaltning

30+ lokale pengeinstitutter

300.000+
kunder

Konkurrencedygtige
afkast


Nykredit Lokal Puljeinvest kan bruges til:

Pension

Få flere penge til det gode pensionistliv

+

Har du ikke startet din pensionsopsparing endnu? Eller vil du spare ekstra op til pensionen? Uanset hvad er Lokal Puljeinvest en god løsning. Den er nemlig meget fleksibel både hvad angår antal år, risikoprofil og type af investering.

-

Nykredit Lokal Puljeinvest – sammen om at investere ansvarligt

Når du investerer gennem Lokal Puljeinvest, er du sikker på, at det bliver gjort på en ansvarlig måde. Lokal Puljeinvest har nemlig tilsluttet sig FNs retningslinier for ansvarlig investering - kaldet UNPRI. Det betyder, at man ikke kun forholder sig til miljø- og klimaområderne. Men også virksomhedernes sociale- og ledelsesmæssige opførsel. Hver virksomhed får en såkaldt ESG-screening. Og indeholder den problemer, så lægger man pres på ledelsen og får dem til at forbedre forholdene via stemmeretten. Du kan læse mere om ansvarlig investering her:

Læs mere

Investér sammen med os
– og undgå at inflationen spiser af dine penge

Inflation betyder, at dine penge dag for dag bliver mindre værd. Det gælder også din opsparing. Ved at investere i puljer med aktier og obligationer har du mulighed for at få et konkurrencedygtigt afkast, som kan få opsparingen til at vokse.

Hvad er Lokal Puljeinvest?

Lokal Puljeinvest er dannet af lokale pengeinstitutter og skabt, fordi vi sammen kan investere billigere og bedre – og det kan mærkes på din personlige opsparing.

Puljerne sikrer dig en god spredning af din investering. Du slipper for selv at købe aktier eller obligationer og bagefter overvåge markedet. Puljerne dækker de fleste opsparings-behov, uanset om du er forsigtig og foretrækker obliga-tioner, eller om du først skal bruge din opsparing om mange år og derfor gerne vil have flere aktier.

Tal med din rådgiver hos Nykredit. Sammen finder I de puljer, der passer præcis til dine behov. Det tager kun et minut at blive klogere på Puljeinvest.

Se video

Hvad er Lokal Puljeinvest?