Hvad er Lokal Puljeinvest?

Med Lokal Puljeinvest kan du investere din pension og børneopsparing enkelt og effektivt gennem vores puljer, som hver består af mange forskellige typer af værdipapirer.

Puljerne sikrer dig en god spredning af din opsparing, og du slipper således for selv at udvælge aktier eller obligationer og overvåge investeringerne.

Inden du investerer, er det dog vigtigt, at du kender din tidshorisont og din risikoprofil. Det er den bedste måde at sikre dig, at du vælger den eller de puljer, der passer til dig. Tal med din rådgiver og sammen finder I de puljer, der passer præcis til dine behov.

Fra lav til høj risiko
Vores puljer spænder fra meget lav til høj risiko. Uanset hvilken risikoprofil du vælger, bliver din investering løbende plejet af professionelle specialister, som arbejder for at sikre, at du får mest muligt ud af din opsparing den dag, du skal bruge pengene.

Sparekassen lukker for yderligere investering i puljerne: Korte obligationer, Obligationer og MIX Pulje Minimum.

Med udgangspunkt i at prognoser fra Rådet for afkastforventninger forventer et meget lavt eller negativt afkast efter omkostninger på ovennævnte puljer. Vi har derfor indtil videre lukket for yderligere investeringer, da vi vurderer, at det vil være den bedste løsning for vores kunder.

Tilpasning af investeringsstrategi
MIX puljerne tilpasses i den kommende periode – læs mere her

Her på siden kan du følge med i, hvordan dine investeringer udvikler sig fra måned til måned. Under 'Dokumenter' øverst på siden kan du derudover få adgang til mere materiale om netop dine puljer, ligesom du også kan læse kvartalsvise opdateringer om udviklingen på investeringsmarkederne fra vores eksperter.

Se video

Hvad er Lokal Puljeinvest?

Med Lokal Puljeinvest hos Sparekassen Danmark investerer du enkelt og effektivt – og sammen med andre. Din investering bliver løbende plejet af professionelle specialister, som arbejder for, at du får så meget som muligt ud af din opsparing.