Alt-i-én løsning til din pensionsopsparing

Med Lokal Puljeinvest kan du investere din pension enkelt og effektivt gennem vores pensionspuljer, som hver består af mange forskellige typer af værdipapirer.

Pensionspuljerne sikrer dig en god spredning af din pensionsopsparing, og du slipper således for selv at udvælge aktier eller obligationer og overvåge investeringerne. Puljerne dækker de fleste opsparingsbehov, uanset om du er meget forsigtig og foretrækker obligationer, eller om du først skal bruge din opsparing om mange år og derfor måske gerne vil have flere aktier.

Løbende pleje

Uanset hvilken løsning, du vælger, bliver din investering løbende plejet af professionelle specialister, som arbejder for at sikre, at du får mest muligt ud af din pension den dag, du skal bruge pengene.

Inden du investerer, er det dog vigtigt, at du kender din tidshorisont og din risikoprofil. Det er den bedste måde at sikre dig, at du vælger den eller de puljer, der passer til dig.

Er du i tvivl, så kontakt dit pengeinstitut, som hjælper dig i gang.

I gang med Lokal Puljeinvest?

Vælg dit pengeinstitut nedenfor, hvis du vil læse mere om Lokal Puljeinvest og se, hvilken løsning dit pengeinstitut tilbyder.Samarbejdende pengeinstitutter

Andelskassen Fælleskassen Broager Sparekasse Den Jyske Sparekasse
Dragsholm Sparekasse Faster Andelskasse Flemløse Sparekasse
Folkesparekassen  Frørup Andelskasse Fynske Bank
GrønlandsBANKEN Hvidbjerg Bank Jutlander Bank A/S
Langå Sparekasse Middelfart Sparekasse Rise Sparekasse
Sparekassen Bredebro Sparekassen Djursland Sparekassen Kronjylland
Sparekassen Thy Sparekassen Vendsyssel Totalbanken
vestjyskBANK